fbpx

Puur Pijn ©

Inzicht in en voorbereiding op baringspijn
Opzet
1 sessie van 3-4 uur

Wanneer
Wanneer jij over pijn wil nadenken.
Kan bij week 12 zijn voor de één en kan week 34 zijn voor de ander.

Locatie
Nader te bepalen.

Handig
Door een ervaren
verloskundige, coach en trainer!
Rust en duidelijkheid na de training!
Zwangerschapstraining Puur Pijn ©
Waarschijnlijk vinden je de naam van deze zwangerschapstraining best wel confronterend. Daar heb je gelijk in. En toch heb ik deze naam bewust gekozen. Ik ben verloskundige in hart en nieren Veel te vaak zie vrouwen de onvermijdelijke confrontatie met pijn pas bij de bevalling aangaan. Vanuit mijn ervaring zeg ik; dat is veel te laat. Ga de confrontatie met jouw gedachten in de zwangerschap aan. Het zal je veel goeds opleveren tijdens de bevalling.

De voorbereiding begint in de zwangerschap. Het gaat bij Puur Pijn © er niet om of je wel of geen pijnstilling nodig hebt bij je bevalling. Integendeel het gaat erom hoe jij jouw bevalling gaat beleven. Wat dat betreft lijkt de bevalling op het lopen van een marathon. Deels een lichamelijke uitdaging en deels een mentale uitdaging. Beide elementen zijn met elkaar verbonden. Voorafgaand aan het lopen van de marathon train je beide onderdelen.

De mindset
Deze training is gebaseerd op jou persoonlijke mindset. Er zijn 4 soorten mindsets te onderscheiden. Je gaat ontdekken welke van de 4 mindsets jij hebt en wat je kunt doen om deze positief te beïnvloeden. Als je dit weet hoef je dus niet in onzekerheid te wachten tot jouw bevalling, maar je kan nu al invloed uitoefenen op je bevallingsbeleving.

Wat krijg je?
  • Eerlijk over pijn: fasen van de baring en de fasen van pijn
  • De vier verschillende soorten mindset worden doorgesproken.
  • Coaching op de verschillende soorten mindset.
  • Wat je kunt doen om je eigen mindset positief te beïnvloeden.
  • Praktisch omgaan met pijn tijdens de bevalling.
  • Naslag met alle info krijg je mee naar huis.
Groepsverband
50
Heel betaalbaar!
Priceless resultaat!