Jouw leven. Jouw levensloop.

En altijd met hulp van anderen.
Opzet
meerdere gesprekken van een uur
beginnend met een intake van een uur
eindigend vanuit jou of mij

Locatie
Ontspannen locaties in regio Rotterdam mogelijk
Makkelijk bereikbaar voor jou en mij
Opleiding, carrière, relaties, moederschap, noem het maar op, het vergt veel van jou als vrouw. Je bent net als je eigen huis continue bezig met het inrichten van je leven. En in dit alles kun je het gevoel hebben dat je in dienst van de ander staat.
Vrouw en baby
Meestal kun je met de situatie dealen, want wij vrouwen zijn sterk en houden ons hoofd nou eenmaal boven water. Maar soms raak je een te groot stuk van jezelf kwijt en voel je je verloren. Dat kan op allerlei gebieden zijn, of het nu je eigen ambities zijn, binnen je relatie, je gezin. Je eigenwaardigheid kun je dan niet meer goed zien. Het kan elke vrouw gebeuren. Je bent gewend sterk te zijn en vraagt niet om hulp. En wellicht kan je die goed gebruiken.
Mea is een plek waar je als vrouw naar toe gaat om te praten over jou in relatie met je leven en de anderen in je leven. Het gaat om opnieuw balansen, het gaat om opnieuw beginnen, het gaat om opnieuw inrichten van je leven, het gaat opnieuw jezelf zien en ontdekken, het gaat om geestelijke ontplooiing, het gaat om rust krijgen in je hoofd. Kortom het gaat om jou als vrouw, ongeacht je leeftijd. Vrouwen van 15 tot 85 zijn welkom bij Mea.
Herken je jezelf hierin? Sta op voor jezelf, zorg niet alleen voor de ander maar ook voor jezelf en schroom niet om contact te maken met Mea. Samen met jou ga ik zoeken naar wat je verloren hebt en wellicht terug wil winnen. Ik zal naar je luisteren en niet over je oordelen. Je kunt met mij alles delen wat je met anderen niet snel of wellicht nooit deelt. En samen met jou ga ik met je op zoek naar jezelf.
Individuele coaching
80
Per gesprek van een uur
Incl. BTW