Persoonlijk Geboorteplan

Een geboorteplan schrijf je om er voor te zorgen dat je verloskundige, je gynaecoloog, je kraamverpleegkundige en kraamverzorgende je horen en zien ten tijde van de bevalling. De toegevoegde waarde van jouw geboorteplan is afhankelijk van wat je erin opneemt. In een persoonlijk geboorteplan sta jij als vrouw centraal. Het gaat om  verwachtingen, behoeften en daarmee de persoonlijke zorg die je nodig hebt.

Als verloskundige met jarenlange ervaring weet ik dat een persoonlijk geboorteplan de meeste waarde voor jou heeft. Ik weet ook dat een dergelijk geboorteplan inzicht, denkwerk en tijd kost.

Om het makkelijker te maken heb ik het Meadiarium, het meest persoonlijke geboorteplan, ontwikkeld. Dit werkboek gaat over jou als vrouw en je zorgbehoeften, zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed. De bedoeling van dit werkboek is om je te helpen om betekenisvolle woorden te geven aan een zorgverleners. Uiteindelijk zal het je lukken om in 2 A4’tjes je persoonlijk geboorteplan te schrijven.

Zij die met het werkboek aan de slag gaat heeft een prachtig naslagwerk om later zelf terug te lezen of om het mee te geven aan het kindje dat je nu draagt.

Bestel nu het Meadiarium geboorteplan in onze webshop

Persoonlijk Geboorteplan Kaartje

Stel jouw vraag