Coachend Werken

Je hoeft geen coach te zijn om met een coachende attitude te werken. Een coachende attitude begint met het afwegen wanneer jij als zorgverlener in actie behoort te komen en wanneer de zwangere  vrouw aan de beurt is. Oftewel het gaat om het verhelderen van verantwoordelijkheden. Het stellen van de juiste vragen en de antwoorden die je hieruit krijgt helpen zowel jou als haar in dit bewustzijn proces.

In de training coachend werken ga je met behulp van een speciaal voor deze training geschreven indringend maar herkenbaar verhaal een zwangere vrouw leren kennen. Je bent als de ware toeschouwer in haar verhaal. Je ziet en voelt hoe de dame in kwestie haar zwangerschap en bevalling beleeft. Hoe ervaart zij de zorg en wat is het effect op haar zwangerschapsbeleving en bevalling?

Je krijgt de gelegenheid om te sparren met elkaar als verloskundigen en met mij als coach aan de hand van onze praktijkervaring. En juist dit samen leren is de krachtigste manier van het verbeteren van de geboortezorg.

Stel jouw vraag