De wetenschap van Puur Pijn © is er 

Baringspijn

Puur Pijn © is gemaakt om zoveel mogelijk mensen vanuit een andere optiek naar baringspijn te laten kijken en er met een andere instelling mee om te laten gaan.

Een krachtig concept om zowel zwangere vrouwen, hun partners als verloskundigen, kraamverzorgenden en alle anderen die werkzaam zijn in de geboortezorg stil te laten staan bij baringspijn.

Vanuit deze gedachte zijn er een aantal Puur Pijn © producten voor zowel de zwangere, haar partner en zorgverleners beschikbaar.
De beste baring wordt niet bepaald door de afwezigheid van pijnstilling maar door haar beleving!

Duidelijkheid

Een bevalling is een hele intense en intensieve prestatie. Goede voorbereiding is cruciaal. Vanuit actief verloskundige zijn en jarenlange ervaring in combinatie met jaren ervaring in de coaching is Puur Pijn © gemaakt. Angstig zijn voor een bevalling brengt zoveel stress met zich mee. Puur Pijn © is gemaakt om zoveel mogelijk mensen vanuit een andere optiek naar baringspijn te laten kijken en er met een andere instelling mee om te laten gaan. Een krachtig concept om zowel zwangere vrouwen, hun partners als verloskundigen, kraamverzorgenden en alle anderen die werkzaam zijn in de geboortezorg stil te laten staan bij baringspijn.

Middels een speciaal ontworpen coachingstool wordt zowel voor de zorgverlener als de zwangere zichtbaar haar mindset is. Daarna wordt het duidelijk wat zij hiermee kan doen en wat ze van de zorgverlener en haar omgeving nodig heeft.

Puur Pijn ©
voor jou

Puur Pijn ©
Een voordelige, éénmalige training in groepsverband.
Puur Pijn © Privé
Een privé training bij jou thuis.
Puur Pijn © Partner
Een voordelige, éénmalige training in groepsverband mét partner

Puur Pijn ©
voor de zorgprofessional

Puur Pijn © Pro - Training
Een training om anders naar haar pijn en  haar beleving te kijken en daardoor er ook anders mee te werken.
Puur Pijn © Pro - Workshop
Intensief dagdeel om te leren werken met de Quick-Mind-Set-Scan tool.
Coachend Werken
Om vrouwen nog beter te bereiken tijdens zwangerschap, baring of in het kraambed.

Wat zwangeren en hun partners ervan vinden...